укр рус
  • Головна
  • Зворотній зв'язок
  • Мапа сайту
empty:general/contacts/phone_alt
  +38(050) 419-91-92
empty:general/contacts/phone_alt
  +38(044) 281-24-05
Пошта 03680 Україна м. Київ,
вул. Волноваська 10
  • Главная
  • Обратная связь
  • Карта сайта
Телефоны:   +38(050) 419-91-92
Телефоны:   +38(044) 281-24-05
Почта 03680 Украина г. Киев,
ул. Радищева, 10
укр рус


Проявник власного виробництва


З моменту початку постачання офсетних пластин наша компанія зіткнулася з проблемою підбору якісного проявника.

Багато українських компаній та репроцентрів використовували вітчизняний проявник, який не завжди давав стабільний результат. Проявник імпортного виробництва давав стабільний результат, але був набагато дорожчим за ціною. Із даної ситуації єдиним виходом було почати виробництво власного проявника, якість якого ми могли контролювати і бути впевненими, що від партії до партії жодних змін не буде.

У співпраці з нашими Європейськими постачальниками, нами було підібрано оптимальну рецептуру проявника та зроблено пробні партії. Початкова якість європейського проявника не повністю задовольняла нас та наших клієнтів. Було закуплено лабораторне обладнання, змішувачі та почалися тестування дослідних зразків.

Знадобився майже рік тестів і випробувань для доведення рецептури до стану, коли ми можемо з гордістю сказати, що досягли стабільного і високого результату. Також нам вдалося досягти зменшення витрати проявника майже вдвічі (зі 120 грамів на метр квадратний до 50-60 грамів) порівняно з аналогічними проявниками на нашому ринку.

У процесі виробництва використовуються лише сертифіковані компоненти європейського виробництва, а контроль якості готового продукту здійснюється за допомогою точного німецького вимірювального обладнання. Кожна партія продукту проходить обов'язкову перевірку відповідності всіх ключових параметрів.

 

Відмінна ціна, набагато менша витрата та стабільно висока якість – запорука успіху нашого проявника.