укр рус
  • Головна
  • Зворотній зв'язок
  • Мапа сайту
empty:general/contacts/phone_alt
  +38(050) 419-91-92
empty:general/contacts/phone_alt
  +38(044) 281-24-05
Пошта 03680 Україна м. Київ,
вул. Волноваська 10
  • Главная
  • Обратная связь
  • Карта сайта
Телефоны:   +38(050) 419-91-92
Телефоны:   +38(044) 281-24-05
Почта 03680 Украина г. Киев,
ул. Радищева, 10
укр рус


Офіційний представник офсетних гум Vulcan.


Шановні друзі та партнери, ми раді поділитися з Вами новиною, що з 1 червня 2016 року компанія Альянс Поліграф на додаток до лінійки, що вже поставляється від компанії Trelleborg лінійки офсетних гум Rollin, отримала право офіційно представляти на ринку України офсетні полотна Vulcan.

 

Компанія Trelleborg є міжнародним концерном, історія якого охоплює період понад 100 років, починаючи з 1905 року, коли було започатковано підприємства з виробництва гумотехнічних виробів. Одним із напрямків діяльності компанії є виробництво офсетних гумотканинних полотен. Злиття з компанією MacDermid дозволило об'єднати під одним ім'ям такі відомі бренди як Vulcan і Rollin, стати одним із найбільших у світі виробником офсетних гум.

 

Особливістю гум Vulcan є використання таких розробок як: технологія закритих комірок компресійного шару, що дозволяє гумі відновлюватися при частій зміні форматів; посилені каркаси гум, що дозволяють гумі зберігати її параметри при тривалій експлуатації; полірування друкованого шару гуми, що забезпечує легкість відділення листа від гуми в процесі друку, друк дрібних штрихових елементів та рівних плашок. Одна з останніх розробок, що застосовуються в гумах Vulcan, технологія DynaTech – спеціальний склад полімерів, що використовується в компресійному шарі гуми, збільшує термін служби гуми, підвищує її стабільність протягом усього терміну експлуатації, збільшує можливість гуми поглинати вібрації.

 

Лінійка Vulcan включає великий вибір гум для листового комерційного друку (Vulcan Folio, Vulcan Combo, Vulcan Combo Plus, Vulcan Eco та ін), друку упаковки (Vulcan Kart One, Vulcan Pack та ін), газетного друку (714 Master, Vulcan 202, Vulcan Editor 10, Vulcan Editor 20 та ін., машин з газовою сушкою (Vulcan Alto Plus, Vulcan Duraweb, Vulcan Alto Nd2 та ін), друку на металі та пластиці, друку Уф фарбами (Vulcan Folio UV, Vulcan Kart One UV) та інших вузько спеціалізованих завдань.

 

Настільки широкий асортимент гум Vulcan дозволить Вам вирішити будь-які технічні завдання, враховуючи специфіку виробництва Вашої друкарні.

 

Співпраця компанії Альянс Поліграф з такими світовими лідерами у виробництві офсетних гум як Trelleborg (торгові марки Vulcan та Rollin), Continental (торгові марки Phoenix та Conti Air) і Kinyo, дозволяє нам бути гнучкішими у вирішенні Ваших завдань, бути Вашим надійним партнером.

Логотип Вулкан